INTERVJU MIROSLAV BOGIĆEVIĆ: U Partizanu vlada haos!

Poznati biznismen u razgovoru za Telegraf potvrdio predsedničku kandidaturu: "Možda ću vratiti Stanojevića i Krstajića u klub"

Biće vatre na skupštini Partizana zakazanoj za 20. februar!

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić tada će dobiti protivkandidata na izborima za prvog čoveka kluba. Uspešni srpski biznismen Miroslav Bogićević, vlasnik "Farmakoma" iz Šapca, u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf.rs. potvrđuje da će stati na crtu Đuriću na izbornoj skupštini.

- Jedna grupa ljudi iz kluba ubedila me je da bih morao da se kandidujem. Prvo je potrebno da se na skupštini zakazanoj za 20. februar pokrene pitanje poverenja aktuelnom rukovodstvu. Za to su potrebni glasovi 22 člana skupštine, ali verujem da tu neće biti problema - kaže Bogićević za Telegraf.rs.

Nije tajna da je veliki broj navijača Partizana bio protiv smene Mladena Krstajića i Aleksandra Stanojevića. Da li ćete vratiti njih dvojicu u klub?

- Ne mogu da odgovorim na to pitanje, jer još nismo stigli do te tačke. Razmišljao bih o tim stvarima, kada bi eventualno pobedio na izborima. Stanojević je radio fantastično. U pitanju je jedan od najvećih potencijala srpskog sporta uopšte. Ali, znate da nije lako sada pričati o njegovom povratku, jer postoje neki sadašnji ugovori koji moraju da se poštuju.

(Aleksandar Gligorić)