KK Partizan povukao Todorića iz Predsedništva Superlige!

"Crno-beli" ocenili skandaloznim odluke direktora Superlige Predraga Bojića o kažnjavanju aktera večitog derbija i zaključili da ne vide svrhu učešća svog predstavnika u daljem radu Predsedništva

U košarkaškom klubu Partizan ocenili su da su odluke direktora Agroživ Superlige Predraga Bojića o kažnjavanju aktera večitog derbija skandalozne i odlučili da povuku svog člana, Dragana Todorića, iz Predsedništva lige.

Slične ocene prethodno je izneo i trener "crno-belih" Duško Vujošević, a saopštenje kluba prenosimo u celosti:

"Košarkaški klub Partizan mt:s odluku direktora takmičenja o kažnjavanju aktera utakmice 2. kola Agroživ Superlige Srbije između Crvene zvezde Beograd Telekom i Partizana mt:s smatra skandaloznom.

Očigledno je da direktor takmičenja primenjuje dvostruke aršine pri donošenju odluka. Ne propušta se nijedna prilika da se KK Partizan drastično kažnjava, a diskriminišu se igrači i funkcioneri kluba iz Humske.

Odluka je donesena na osnovu video-snimka koji u ranijim situacijama nije bio konsultovan, počevši od skandalozne organizacije četvrte utakmice finala plej-ofa u Železniku i prekidanja utakmice finala Kupa "Radivoja Koraća" u Kragujevcu, do drastičnog kažnjavanja Bertansa, dok se igrač Crvene zvezde Subotić, koji je u toj situaciji takođe isključen, kažnjava samo novčano.

To nećemo dozvoliti, niti se tome povinovati.

Košarkaški klub Partizan mt:s do daljnjeg povlači svog člana iz Predsedništva lige. Smatramo da u ovakvim oklonostima ne vidimo svrhu našeg učešća u daljem radu.

(Telegraf.rs/Izvor: kkpartizan.rs)