TUMBAKOVIĆ: Nismo razgovarali ni sa jednim trenerom!

Iako je trener Partizana Vladimir Vermezović novinarima rekao da zna sve o pregovorima kluba s drugim trenerima, sportski direktor je to demantovao

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković zabrinut je zbog loše serije ekipe, ali kaže da veruje da će klub ostvariti zacrtane ciljeve sa početka sezone i da će ponovo osvojiti titulu šampiona.

- Sportski sektor je, naravno, zabrinut. I to je normalno jer se sa prednosti od 11 bodova došlo na četiri. Zbog toga nam je predstojeća utakmica u Ivanjici možda i najznačajnija u sezoni. Verujem da ćemo u preostalih osam utakmica ostvariti cilj s početka sezone - rekao je Tumbaković novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Prema njegovim rečima, sportski sektor ima puno poverenje u trenera Vladimira Vermezovića, stručni štab i igrače i nije pregovarao o dovođenju novog trenera, iako je šef stručnog štaba novinarima rekao da zna sve o pregovorima s drugim trenerima.

- Od kada sam ja ovde nije bilo razgovora ni sa jednim trenerom. Možda je Vermezović mislio na nešto iz ranijeg perioda. Mi želimo da trener posao završi u junu. U klubu rade uspešni ljudi koji su poslednjih pet-šest godina napravili dobre rezultate i imaju ideju kako se vodi klub - rekao je Tumbaković.

(Telegraf.rs/Beta)