JUGOVIĆ: S koje planete je pao taj Kokeza?

Legendarni fudbaler Crvene zvezde cinično je demantovao tvrdnje jednog od potpredsednika kluba da odvodi mlade igrače sa "Marakane" krijući se iza menadžerske agencije

Legenda Crvene zvezde Vladimir Jugović demantovao je, uz dozu cinizma, tvrdnje jednog od potpredsednika kluba Slaviše Kokeze da je iz kluba oteo doskorašnje igrače Veljka Simića i Nemanju Maksimovića i odveo ih u Švajcarsku.

Kokeza je u intervjuu za portal redstarbelgrade.info naveo da se Jugović "predstavlja kao veliki zvezdaš, a otima decu iz kluba na štetu Crvene zvezde radi svoje lične koristi", kao i da se "krije iza jedne menadžerske agencije u Švajcarskoj".

- Nemam licencu i nisam menadžer. Znam Slavišu Jokanovića i stihove pesme "Vremena su kokuzna"... Za tog gospodina koji me pominje nisam čuo. Ne verujem da je ekspert u fudbalu. Ko je taj čovek? S koje planete je pao? - izjavio je Jugović za "Kurir".

- On očigledno nije ukapirao šta je Crvena zvezda i gde je došao. Sigurno tom gospodinu treba razlog da okrivi nekog drugog za svoj neuspeh u pregovorima s tim momcima. Molim samo malo više poštovanja, jer svakog dana prolazi pored trofeja i mojih slika i slika moje generacije u klubu, od Barija do Tokija.

Vladimir Jugović kaže da je jedan od dvojice momaka koji su zimus napustili klub bio nadomak Partizana.

- Imam savet za gospodina: neka proveri zašto je njegov najbliži saradnik hteo da vodi jednog od dvojice momaka u Partizan prošlog oktobra.

Nekadašnjeg igrača zlatne generacije posebno su pogodile reči "operativni podaci", koje je upotrebio Slaviša Kokeza da bi istakao da klub ima podatke prema kojima Jugović ima udela u menadžerskim poslovima.

- Ko je on da na osnovu operativnih podataka skuplja informacije o meni? Kakav je to rečnik? Operativni podaci, šta je to? To ne samo da je bezobrazno, već prelazi svaku granicu. Ovo je 2013. godina - završio je Vladimir Jugović.

(Telegraf.rs / Kurir)