SA PINTU: Želim stalno da gledam Lazovića iz drugog poluvremena!

Trener Crvene zvezde bio je oduševljen posle pobede nad Spartakom. Prokomentarisao je i da ga je Mihajlović razočarao napuštanjem treninga* Milijaš može da igra i u Španiji i Italiji

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu bio je veoma zadovoljan posle ubedljive pobede njegove ekipe nad Spartakom, jer su, kako je naveo, osvojeni bodovi protiv kvalitetnog tima, a posebno je pohvalio igrače što nisu pali kada su Subotičani izjednačili.

- Dobro smo počeli utakmicu, poveli smo, ali smo posle toga primili pogodak iz kontranapada, koji i nije bio odraz stanja na terenu. Pripremali smo se za takve situacije, jer sam znao da je ekipa ranije znala da padne posle gola. Tražio sam od igrača da se bore, nastave sa našom igrom i uspeli smo brzo da postignemo drugi, a kasnije i još dva pogotka - kazao je Sa Pintu na konferenciji za novinare posle meča 23. kola Superlige i pobede 4:1.

On je dodao da uvek traži od ekipe da iskoristi kvalitet, pogotovo protiv rivala kao što je Spartak, koji igra izuzetno borbeno.

(Telegraf.rs)