MILIJAŠ: Ne razmišljam o tabeli i derbiju

Kapiten Crvene zvezde vrlo je zadovoljan ubedljivom pobedom nad Spartakom (4:1) i nastavkom trke za Partizanom, kao i ostvarenjem sna zvanom titula

Nenad Milijaš je još jednom pokazao kako igra pravi kapiten i kako nosi ekipu, kako svojom igrom tako i golovima.

Zvezdin kapiten je posle svog 50. gola, u jubilarnom 4000. prvenstvenom meču Crvene zvezdeprotiv Spartaka u pobedi 4:1, postigao i svoj drugi het-trik u karijeri, na 150. utakmici u crveno-belom dresu, i pomogao svom timu da nastavi da juri Partizan u šampionskoj trci.

Zvezdin kapiten je ovakvom partijom još jednom zapušio usta kritičarima, koji stallno naglašavaju kako nije on "ni za našu ligu". Milijaš je posle meča za zvaničan sajt kluba iz Ljutice Bogdana rekao da je zadovoljan pobedom nad Spartakom.

- Utakmica je bila dosta teška, bez obzira na rezultat. Spartak se pokazao kao dobra ekipa, koja se nije uplašila i došla je da igra. Žao mi je što smo primili gol, ali mi je drago što smo pobedili visokim rezultatom jer su nam bili dužnici - kazao je Milijaš posle meča, podsetivši da Zvezda nije primila gol u prethodne tri utakmice, kao i da je jesenas u Subotici bilo 3:0 za Spartak.

Navijači se svakako nadaju tituli o čemu najbolje svedoči i podrška 21.700 gledalaca protiv Spartaka.

- To su jednostavno naši navijači. Mi smo navikli na njihovu veliku i bezuslovnu podršku. Verujem da ćemo uspeti da im se odužimo pobedama i dobrim igrama - ističe Milijaš.

(Telegraf.rs)