Runi ne želi iz Junajteda, a Francuzi već slave njegov dolazak!

Iako nekadašnji sportski savetnik PSŽ-a Mišel Mulin tvrdi da je prelazak napadača u Pariz gotova stvar, Englez nema nameru da napušta ''Old traford''

Uprkos tvrdnjama medija da je prelazak Vejna Runija iz Mančester junajteda u PSŽ gotova stvar, napadač je istakao da uopšte nema želju da napušta "Old traford" i da želi da obnovi novi ugovor sa klubom.

Strasti na Ostrvu uzburkala je izjava nekadašnjeg sportskog savetnika PSŽ-a Mišela Mulina, koji je rekao da iz veoma pouzdanih izvora prenosi da će Runi od leta igrati u Francuskoj.

- Zapamtite šta sam vam rekao. Vej Runi će od leta igrati u Parizu, pouzdano vam tvrdim - rekao je Mulin.

Međutim, kako prenose engleski mediji, izvor blizak napadaču (njegov prijatelj) rekao je da Runi želi po završetku sezone da sedne sa čelnicima kluba i pregovara o novom ugovoru s obzirom na to da ovaj postojeći ističe za dve godine.

Runi ove sezone nije na nivou igara koje su ga krasile prethodnih godina. Doduše, u prilog mu nije išlo ni to što je mnoge utakmice počinjao sa klupe (kao ona protiv Reala u osmini finala LŠ), ali i činjenica da je određene mečeva igrao kao vezni igrač.

(Telegraf.rs)