JSL: Zvezda slavila na ''mišiće'', uz sramotnu igru tokom celog meča!

Crvena zvezda nastavila je pobednički niz! Iako nisu blistali u meču protiv Donjeg Srema, crveno-beli su uspeli da dođu do šeste uzastopne pobede i priđu Partuzanu na samo bod zaostatka - 1:0. Strelac gola odluke bio je Nikola Mikić u 58. minutu posle odličnog centaršuta Milijaša.

Imali su crveno-beli i dosta sreće u ovom meču s obzirom na to da je Donji Srem propustio dve odlične prilike. Prvu u 47. minutu kada je Bajković odlično intervenisao, a drugu na samom kraju meča kada je Damnjanović propustio zicer.

Zvezda je od samog početka krenula silovito. Milunović je imao šansu već u 5. minutu, ali pored gola. Pokušavali su crveno-beli igrom preko bokova da urade nešto više, međutim to nije donosilo rezultate. Gosti su uspeli da se oslobode pritiska i umrtve igru što im je u potpunosti odgovaralo.

Pokušavao je Sa Pintu da razdrma ekipu pored aut-linije, Kasalica i Milunović su menjali mesta na boku, ali ni to nije urodilo plodom. Koliko je zvezda bila apatična i spora govori činjenica da u prvom delu nisu uputili nijedan šut ka golu. Umalo gosti nisu došli do velike prilike u 40. minutu kada je pogrešio Spajić, ali je Mikić uspeo da otkloni opasnost.

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Petković, Spajić, Mikić, Vešović, Garido, Milijaš, Kadu (Milivojević), Milunović, Kasalica (Mladenović), Dauda (Mudrinski).

DONJI SREM: Belić, Josimov, Vukobrat, Prljević, Krunić, Škorić (Urošević), Janković, Čordašić, Damjanović, Terzić, Miladinović (Lakić - Pešić).

(Telegraf.rs)

 

 

 

Teme