USPEŠAN DEBI RAŠOVIĆA: Mitrović sačuvao Partizan! (VIDEO)

Na stadionu u Humskoj, crno-beli pobedili devetoplasiranu ekipu lige rezultatom 3:1 u okviru 26. kola. Golove postigli Volkov i dva puta Mitrović, jedini za goste Binić

Fudbaleri Partizana uspeli su da zabeleže pobedu nad Radničkim iz Niša na svom stadionu rezultatom 3:1 u meču 26. kola Jelen Super lige.

Tako je novi šef struke Vuk Rašović debitovao pobedom, veoma važnom u daljem bežanju Crvenoj zvezdi u njenoj poteri posle raspipanja bodova crno-belih. U prvom susretu ove sezone, tada dosta stabilnija crno-bela ekipa je bez mnogo muke savladala “Real sa Nišave” rezultatom 4:0, a ovaj put je u Humskoj morala da se pomuči.

Vođstvo je crno-belima doneo Vladimir Volkov, izjednačio je Vladan Binić, a onda je Rašović u igru uveo Lazara Markovića, koji je uneo živost u igru Partizana i asistirao Mitroviću za novo vođstvo. Isti igrač je u 90. minutu stavio pečat na pobedu i bitna tri boda.

Iako se u Beogradu i Srbiji uveliko praznuje, više od 6.700 navijača Partizana došlo je u Humsku da pruži podršku svojoj ekipi koja je potrošila sve kredite sa rasipanjem bodova. Novi šef struke je pozdravljen ovacijama, dok je igračima poslata poruka "Igrajte za 'grobare'". Sredinom prvog poluvremena usledile su "standardne" prozivke na račun uprave: "Ne damo titulu, Đurića na robiju", "Đuro lopove"...

80. minut - Umesto Luke je u igru ušao Jojić.

84. minut - Drugi žuti karton za Pajovića, Partizan sa ostaje sa desetoricom na terenu.

90+1 - GOOOOOOL! Odličnu akciju je započeo Jojić, a dovršio Mitrović, kom je poslednji pogodak na ovoj utakmici bio i ukupno njegov deseti u sezoni.

90 + 3 - Kraj!

PARTIZAN - RADNIČKI NIŠ 3:1

(Volkov 15, Mitrović 78, 90+1 - Binić 50.)

Stadion: Partizana        Gledalaca: 6.751      Sudija: Darko Bogdanović (Kraljevo)

PARTIZAN: Stojković, Miljković, Volkov, Pajović, Ivanov, Smiljanić, Ilić, Luka (od 80. Jojić), Ninković (od 55. Marković), Šćepović (od 65. Kojić), Mitrović.

RADNIČKI NIŠ: Perić, Stamenković, Kolarević, Živković, Petrović, Jovanović, Stefanović, Škuletić, Ljubinković, Binić (od 90. I. Stamenković), Pejčić.

(Telegraf.rs)