Hiljade navijača iz Jagodine i Novog Sada stiže u Beograd (FOTO) (VIDEO)

Čak 87 autobusa sa blizu 11.000 navijača Vojvodine krenulo je za Beograd, a iz Jagodine se uputio karavan od 35 autobusa

Više od 2.000 navijača Jagodine, u koloni od 35 autobusa, oko 16 sati krenulo je u Beograd na utakmicu finala Kupa Srbije sa Vojvodinom.

Navijački karavan prati i jedan autobus sa policijom, nekoliko policijskih automobila, kao i kola Službe hitne pomoći iz Jagodine. Njima je ulaznice i prevoz obezbedio klub.

Rukovodioci Jagodine očekuju da će ih u Beogradu dočekati još oko 3.000 Jagodinaca, koji žive, rade ili studiraju u glavnom gradu, ali i da će doći veliki broj navijača iz centralne Srbije u vlastitom aranžmanu.

U svečanoj loži biće, kao domaćin, sa visokim zvanicama gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, koji je u izjavi Tanjugu rekao da Jagodina ide da pobedi, ali ako i izgubi nije sramota izgubiti od Vojvodine".

Otprilike u isto vreme, čak 87 autobusa, sa blizu 11.000 navijača Vojvodine krenulo je za Beograd, sa nadom da će sa svojim klubom, posle pet poraza u finalima, konačno osvojiti trofej. Sa druge strane, Jagodinci su prvi put u finalu.

Finalna utakmica Kupa Srbije između Jagodine i Vojvodine igra se večeras od 20.30 sati na stadionu Partizana.

(Tanjug)