Jojić sačuvao Partizanu titulu! (FOTO) (VIDEO)

Golom Miloša Jojića u 90. minutu, Partizan je savladao Crvenu zvezdu i sa pet bodova više može da počne sa pripremama za slavlje šeste uzastopne titule

Foto: Marko Todorović

Jedan od najvažnijih večitih derbija u istoriji pripao je Partizanu! Crno-beli su u 144. derbiju savladali Crvenu zvezdu, kojoj su umakli na pet bodova dva kola pred kraj prvenstva, što je dovoljno da se u Humskoj spremaju za slavlje povodom šeste uzastopne titulu!

Crno-beli su u drugom poluvremenu imali zaista odlične prilike, najviše preko Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića, koje nisu uspešno završene delom i zbog odlično raspoloženog Bobana Bajkovića na golu, a crveno-beli će itekako proklinjati prečku koja se isprečila ubojitom šutu Filipa Kasalice.

Na kraju je crveno-belima presudio Miloš Jojić, koji je kao rezervista iz slobodnjaka srušio sve nade "delijama" da bi njihovi miljenici mogli da vrate titulu na "Marakanu".

CRVENA ZVEZDA: Bajković, Vešović, Mikić (Maksimović), Spajić, Petković, Garido (Milunović), Milijaš, Kadu, Milivojević, Kasalica, Lazović (Dauda).

(Telegraf.rs)