MIHAJLOVIĆ: Odlazim ako ne pobedimo Belgiju

"Porazom u Briselu gubimo i teoretske šanse da se nađemo na Mundijalu, zato sam spreman da na kraju kvalifikacija u decembru odem sa mesta selektora iako mi ugovor ističe u junu 2014. godine", kaže selektor Srbije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović spreman je da ode sa te funkcije ukoliko "orlovi" ne pobede Belgiju u Briselu 7. juna, prenosi "Politika".

Iako su za Srbiju su kvalifikacije za Mundijal u Brazilu 2014. završene onog trenutka kad su naši igrači poraženi na "Maksimiru", selektor veruje da teoretske šanse postoje i da je meč sa Belgijom poslednja šansa.

MITROVIĆ NOVA NADA U NAPADU

- Pred svaki meč uvek se očekuje najbolje, bez obzira na probleme koji nas prate od prvog susreta. Pred Srbijom je teška utakmica, renomirani protivnik s odličnim pojedincima. Recept je naša igra iz prvih šezdeset minuta u Beogradu. Ako budemo tako igrali, onda verujem u uspeh - kaže Mihajlović za "Politiku".

On je dodao da veruje u pobedu ako ekipa ponovi onih 60 minuta meča iz Beograda.

-Verujem da će protiv Belgije mnoge stvari bolje izgledati. Pozvaću mladog centarfora Partizana Mitrovića. Radi se o klasičnom napadaču koji je veoma opasan u šesnaestercu, igraču koji se ne boji duela. Svestan sam da Belgija ima jaku i čvrstu odbranu, ali, verujem da ćemo za njih naći najbolje rešenje.

(Telegraf.rs/Politika)