SRPSKI SPARTANCI U TELEGRAFU: Momci koji će vas svojim veštinama ostaviti bez daha! (FOTO) (VIDEO)

Predstavljamo vam momke koji svojim načinom vežbanja nikog ne ostavljaju ravnodušnim, čineći da nemoguće izgleda toliko lako da se pomislite: ''Hej, pa ovo i ja mogu!"

Na prvi pogled obični i jednostavni momci kao i većina drugih, ali već pri prvom kontaktu sa spravama na treningu postaje vam jasno da ih ne zovu bez razloga srpski "Spartanci".

Predstavljamo vam momke koji svojim načinom vežbanja ostavljaju bez daha i čine da nemoguće toliko izgleda lako da pomislite: ''Hej, pa ovo i ja mogu!"

Možda i možete, ali samo da pokušate, jer ćete vrlo brzo shvatiti da je potrebno mnogo vremena, truda, i odricanja da bi stali ''rame uz rame'' s ovim ''vanzemaljcima''.

- Prvi, osnovni i najvažniji korak jeste da sami sa sobom razgraničite šta u stvari želite i koji vam je cilj. To je ujedno i najteže u svemu ovome. Posle toga treba da održite čvrstu volju i uspeh je zagarantovan.

Ovi momci su privukli pažnju javnosti zbog toga što treniraju po celom gradu. Najviše po parkovima, među kojima prednjači onaj na Tašu, gde ''Spartanci'' i provode najviše vremena.

- Tamo imamo sve što nam je potrebno, kao što su vratilo i razboj. Ukoliko su tu još i karike i viseće merdevine, onda je to pun pogodak. To su osnovne stvari na kojima izvodimo vežbe - istakao je Stefan, koji je napomenuo i to da se njihovoj grupi često priključuju i početnici koji žele da vežbaju.

- Milan i Nenad najčešće vode računa o početnicima koji nam se pridruže. Svi treninzi sa nama su besplatni i ovim putem pozivamo sve koji su zainteresovani da nam se priključe.

Poziv koji svakako treba razmotriti.

(M. Marić / D. Stojmenović)