TRANSFER BOMBA U NOVOM SADU: Voša dovela reprezentativca Bolivije!

Eduardo Fijero Rivera,napadač reprezentacije Bolivije i kluba Univerzitario, prvo je zvanično pojačanje Novosađana u letnjem prelaznom roku

Prelazni rok još nije ni počeo, a čelnici Vojvodine su krenuli sa renoviranjem tima. Kako prenose "Večernje novosti", Eduardo Fijero Rivera, napadač reprezentacije Bolivije i kluba Univerzitario, prvo je zvanično pojačanje Novosađana u letnjem prelaznom roku.

Rivera je potpisao ugovor sa Vojvodinom na dve i po godine i trebalo bi da se priključi timu 24. juna, što je potvrdio i predsednik novosadske ''stare dame'' Ratko Butorović.

- Fijero igra za Boliviju meč sa reprezentacijom Čilea 12. juna, a po završetku obaveza prema svom nacionalnom timu, dobija sedam dana odmora, tako da na fudbalski centar "Vujadin Boškov" stiže 24. juna. On je naš igrač i s obzirom na činjenicu da je najbolji strelac, očekujemo da će biti odgovarajuće pojačanje za nas. Čuo sam se sa njim i njegovim menadžerom i sve je dogovoreno u telefonskom razgovoru - potvrdio je Ratko Butorović za "Novosti".

(Telegraf.rs / Večernje novosti)