NAĐ: Doveo bih igrača iz Zvezde!

Novi sportski direktor Partizana je istakao kakvi su mu planovi po preuzimanju nove funkcije u klubu

Novi sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ rekao je da će prioriteti u njegovom radu biti da se sačuva kostur šampionskog tima, nastavi dominacija u srpskom fudbalu i napravi iskorak u Evropi.

 - Danas je prvi moj radni dan na novoj funkciji i pre svega želim da kažem da sam veoma počastvovan što sam dobio ovu veoma važnu i tešku ulogu u najvećem klubu u Srbiji. Potrudiću se da opravdam poverenje, da sačuvamo kostur tima, osvojimo sedmu uzastopnu titulu i napravimo iskorak na evrosceni - rekao je Nađ na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je dodao da će na funkciji sportskog direktora biti isti kao svojevremeno na terenu i da se ne plaši izazova.

- Uvek ću ceniti rivala, ali na bojnom polju učiniću sve da ga pobedim. Ono što ću najviše tražiti od igrača je disciplina, jer je ona osnova svega. Partizan je svetinja i igrači moraju da shvate da je čast nositi crno-beli dres, a ne kao neki da ga shvate kao prolaznu stanicu. Na svakom treningu želim da vidim maksimalno zalaganje i to mora da se ispoštuje - istakao je Nađ.

Na pitanje da li bi angažovao i nekog igrača iz Crvene zvezde, Nađ je rekao:

- Zašto da ne, ukoliko je u pitanju fudbaler koji ima kvalitet, ne vidim nijedan razlog zašto to ne bih uradio, ako je to igrač koji može da podigne igru, jer je samo uspeh Partizana bitan - zaključio je novi sportski direktor Partizana.

(Telegraf.rs/Tanjug)