ZAVRŠEN ''MARATON'' NA MARAKANI: Stojadinović ostaje, Zvezda ima prečih problema!

Prema rečima potpredsednika crveno - belih Nebojše Čovića status sportskog direktora uopšte nije bio na tapetu

Maratonski sastanak čelnika Crvene zvezde završen je posle skoro sedam sati ''raspravljanja''. Na tapetu su bila mnoga goruća pitanja kao i to da li Zoran Stojadinović ostaje u klubu na mestu sportskog direktora?

- Uopšte nije bilo rasprave o smeni sportskog direktora, to uopšte nije bila tema sastanka. Imamo toliko drugih važnijih problema, na primer, kako premostiti ovu lavinu koja stiže sa svih strana - rekao je Čović, dok je Stojadinović vrlo brzo otišao sa stadiona.

Stekao se utisak da se u jednom trenutku povela žučna rasprava na ''Marakani'' kao i da je bilo prepirki među članovima uprave.

- Vežbamo slogu. Ima problema i nervoze, ali to je normalno s obzirom na situaciju u klubu. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali nisam primetio da ima podela na sportski i politički sektor - naglasio je Čović, a zatim se osvrnuo i na rad Uprave kluba, kao i pitanje o ugovorima igrača

- Nije bilo priče o ugovorima, detaljni razgovori i sa igračima i menadžerima nam tek predstoje. Što se uprave tiče, ona mora da se zasniva na poverenju. Ima dosta različitih ljudi, ali vežbamo poverenje između sebe - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs/mojacrvenazvezda)