Da li je ovo novi Zvezdin dres? (FOTO)

Internetom kruži verzija crveno-belog dresa koji je dizajnirala "Puma". Nemački proizvođač bio je Zvezdin sponzor i čuvene 1991. godine

Kao što je bilo najavljeno, nemački proizvođač sportske opreme "Puma" i fudbalski klub Crvena zvezda su zvanično potpisali četvorogodišnji ugovor o sponzorstvu, a na Tviteru se pojavio navodni novi izgled dresa "crveno-belih".

Nakon raskida ugovora sa italijanskom "Leđeom", "crveno-beli" su odlučili da u narednoj takmičarskoj sezoni nastupaju u opremi u kojoj su ostvarili najveće sportske uspehe u istoriji, mada je klub trenutno u jednoj od težih situacija još od svog osnivanja.

U Puminim dresovima je generacija Crvene zvezde iz 1991. bila šampion Evrope pa se uprava i navijači nadaju da je ovo početak boljih dana za klub posle teške finansijske krize i višesezonske dominacije Partizana u domaćoj ligi.

Od srede će se u pretprodaji naći novi dres, koji se može poručiti putem sajta www.redstarshop.rs ili kupiti vaučer u radnjama na stadionu i u ulici Kralja Milana po ceni od 3990 dinara.

(Telegraf.rs / crvenazvezdafk.com)