STIŽU KAZNE: Ukupno milion i po dinara! Najviše plaća Vujošević kao pojedinac!

Trener crno-belih moraće da uplati 318.000 dinara, dok će košarkaški klub Crvena zvezda na ime kazni platiti 684.400 dinara

Kao što je najavljeno, kazne za incidente koji su se dešavali tokom finalne serije plej-ofa saopštene su po završetku košarkaškog prvenstva Srbije.

Predsednik Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije, Darko Jovičić odredio je kazne, svima koji su to zaslužili, za nesportsko ponašanje u finalu plej-ofa.

Ukupan iznos kazni iznosi oko milion i po dinara, a najveći pojedinačan trošak od 318.000 dinara, shodno najvećem broju tehničkih grešaka i komentarima suđenja, moraće da plati trener Partizana Duško Vujošević.

Košarkaški klub Partizan moraće da plati 392.400 dinara, zbog nesportskog ponašanja i bacanja upaljača i petardi na teren u toku finalne serije, kao i zbog vređanja pomoćnog trenera Crvene zvezde Milana Gurovića 59.000 dinara.

Klub sa Malog Kalemegdana, dužan je da na račun KLS plati 684.400 dinara, zbog komentarisanja suđenja i nesportskog ponašanja navijača - baklji, upaljača i gađanja trenera Partizana kaišem.

Kazne će morati da plate i igrači - Igor Rakočević, Dejan Musli, Boris Savović, Leo Vesterman, Bojan Subotić i Đorđe Gagić zbog tehničkih grešaka (11.200 dinara). Trener crveno.belih Dejan Radonjić će zbpg dve tehničke greške platiti 34.800 dinara.

(Telegraf.rs)