Jovanović: Samo nastavak za pohvalu

Bili smo pravi tek u drugom poluvremenu. Vukoičić: "Kad je Partizan zaigrao odbranu, izgubili smo..."

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović izjavio je da su njegovi izabranici odigrali protiv Mega Vizure utakmicu sa dva različita poluvremena, ali da je na kraju zadovoljan pobedom i plasmanom u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

- Nismo odigrali maksimalno angažovano u prvom delu, tako da je protivnik došao do svoje igre i uspešno parirao. Bila su to dva različita poluvremena, a mi smo bili pravi tek u nastavku meča - izjavio je Jovanović nakon pobede (98:69).

Trener "crno-belih" pohvalio je tim gradskog rivala, koji je, prema njegovim rečima, dosta pokazao uprkos ubedljivom porazu.

- Čestitam Mega Vizuri na sjajnoj igri u prvom poluvremenu. Vidno je da u tom klubu odlično rade sa mladim igračima, iskazali su veliki talenat koji će vremenom prerasti u kvalitet - naveo je Jovanović.

Trener Mega Vizure Vlada Vukjičić istakao je da je njegov tim nastupio nekompletan i da se osetio manjak na bekovskoj liniji.

- Kada je Partizan odlično zaigrao odbranu izgubili smo organizaciju napada, a posledica svega bio je dosta loš šut. To što smo igrali nekompletni nije pravdanje poraza, jer se apsolutni favorit znao i pre meča - izjavio je Vukojičić.

- U drugom poluvremenu nismo kontrolisali skok, promašili smo 10 penala i u poslednjoj četvrtitni moral ekipe je pao - ocenio je trener Mega Vizure.

(Tanjug)