NFL igrač umešan u ubistvo!?

Aron Hernandez, tajt end Nju Inglanda, nekoliko sati pre ubistva viđen sa žrtvom, poznanikom Odinom Lojdom * Namerno uništio snimke bezbednosnih kamera u svojoj kući i mobilni telefon koji je morao da preda policiji

Aron Hernandez, tajt end NFL ekipe Nju Ingland Patriots, nalazi se pod istragom zbog moguće umešanosti u ubistvo poznanika Odina Lojda. Ubistvo se desilo u ponedeljak, a tog dana Lojd i Hernadez viđeni su zajedno, štaviše leš je pronađen nedaleko od automobila za koji je poznato da ga je iznajmio poznati igrač američkog fudbala.

Sumnju uvećava i to što je policija utvrdila da je Hernandez namerno uništio snimke bezbednosnih kamera u svojoj kući, kao i mobilni telefon koji je morao da preda. Međutim, Hernandez, još dve osobe i nesrećni Lojd snimljeni su zajedno nekoliko sati pre ubistva na sigurnosnim kamerama u komšiluku.

Američki mediji tvrde da je hapšenje sve izvesnije i iako još nije poznato kako će glasiti optužnica. Policija ne isključuje nijednu mogućnost i Hernandez se možda suoči i sa optužbom za ubistvo.

Takođe, protiv Hernandeza je pokrenuta tužba izvesnog Aleksandra Bredlija koji tvrdi da ga je tajt end Nju Inglanda upucao u ruku i glavu februara ove godine i da je izgubio oko i da više ne može da se služi pogođenom rukom. Prethodno su se sukobili u striptiz baru, a onda su navodno zajedno ušli u kola gde je Hernandez potegao pištolj.

(Telegraf.rs)