RAŠOVIĆ PORUČUJE SA ZLATIBORA: Želim za rivala ekipu iz bivše Jugoslavije!

Trener Partizana naglašava da mu je pred prvu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona najvažnije da ekipa ne mora da putuje daleko

Partizan je već peti dan na Zlatiboru gde sprovodi prvi deo priprema za novu sezonu. Srpskog  šampiona i njegovog trenera Vuka Rašovića posetila je grupa od oko 20  novinara iz Beograda, kojima je mladi stručnjak govorio o do sada učinjenom, kao i o željama pred predstojeći žreb kvalifikacija za Ligu šampiona u ponedeljak.

O žrebu, kako kaže Rašović, ne želi mnogo da razmišlja, ali nije izbegao da odgovori na pitanje želja pred izvlačenje kuglica.

- Voleo bih neko bliže gostovanje, na primer, neku zemlju iz bivše Jugoslavije - rekao je Rašović.

Šef struke aktuelnog šampiona Srbije nije mogao a da ne pomene kapitena Sašu Ilića koji još nije dobio poziv o nastavku saradnje.

- Bez obzira na to što još nije dobio novi ugovor od kluba, Sale je odličan na treninzima i očekujem da će zajedno sa nama putovati na pripreme u Sloveniju - istakao je Rašović, koji je napomenuo da od mladog Danila Pantića, koji je debitovao za prvi tim u poslednjem kolu i za kojeg ima samo reči hvale, očekuje da zablista u narednoj sezoni.

Fudbaleri "crno-belih" u petak veče igraju prijateljski pripremni meč protiv selekcije okruga Zlatibor.

(Telegraf.rs)