EDI GRANT: Napisaću pesmu Partizanu, hoću da igram za crno-bele!

Poznati rege muzičar u Humskoj posetio "svoj" Partizan i odgovarao na zanimljiva pitanja novinara. "Zaljubio sam se na prvi pogled u klub"

Partizan je u četvrtak ugostio jednog od svojih najpoznatijin navijača, legendu rege muzike Edija Granta. U Humskoj se 65-godišnji muzičar iz Gvajane pojavio pred novinarima, a posle konferencije, na terenu stadiona Partizana slikao se sa najmlađima, da bi zatim i obišao trofejnu salu srpskog šampiona.

Jedan od tviraca najvećih hitova muzike, koja potiče sa Jamajke, nije imao dilemu kada je prvi put odgledao utakmicu Partizana.

- Bila je to ljubav na prvi pogled. Prisustvovao sam fudbalskom meču Partizan - Rijeka (3:1) 1999. godine. Video sam hiljade mečeva, ali malo njih je ostavilo takav utisak kao Partizan tada. Zbog toga što ne potičem iz ovih krajeva nisam znao ko je koji klub, ali sam odmah shvatio ko mi se sviđa. Moram da pomenem da su fanovi Partizana jako posebni i ostavili su jako dobar utisak na mene - rekao je Grant.

Činjenica je da je tokom ranijeg boravka u Beogradu Grant sarađivao sa Borom Đorđevićem koji je istakao da će ''prevaspitati'' legendarnog muzičara.

- Žao mi je što nemamo ženski klub, a meni bi bila čast da zaigram za veterane Partizana. Ne brinite se uigran sam, svaki drugi dan idem u teretanu - kroz smeh je završio Edi Grant.

(M. Marić / S. M.)