TRANSFERI & TRAČEVI: Zvezda želi nekadašnjeg štopera Reala, Kavani konačno u PSŽ-u, Vučinić u Rusiji (VIDEO)

''Toreador'' iz Napulja izgleda dogovorio odlazak u Pariz gde će dobijati osam miliona evra po sezoni. Bivši štoper Madriđana Raul Bravo ponuđen ''crveno-belima'' na deficitarnoj poziciji u odbrani

Peti dan prelaznog roka donosi možda i najveći rasplet s obzirom na pisanje italijanskih medija da je Edison Kavani konačno rekao DA Pari Sen Žermenu. U centru pažnje svakako je i pisanje poljskih medija da bi nekadašnji štoper Reala Raul Bravo, ukoliko ne prođe probu u Legiji, mogao da potpiše za Crvenu zvezdu.

Kao po navici, u cilju sklapanja jasnije slike ko će gde igrati sledeće sezone, Telegraf vam predstavlja TOP 5 pojačanja i glasina u vezi sa vrelim transfer letom.

TRANSFERI:

Simon Kjar

Asijer Iljaramendi

Povučeni činjenicom da im ugovor sa Čabijem Alonsom ističe za godinu dana, čelnici Reala su odlučili da u svoje redove dovedu defanzivnog veznog iz Real Sosijedada Asijera Iljaramedija.

Kako španski mediji navode, Real je pristao da plati 30 miliona evra, koliko je otkupna klauzula mladog veziste, a ostalo je samo da se postigne dogovor oko dinamike isplate.

(Telegraf.rs)