DEBAKL INTERA: Bolonja ih demolirala na Meaci sa 3:0! (VIDEO)

Veteran di Vajo, sa dva gola u roku od 60 sekundi, najavio peti poraz Intera u poslednjih šest mečeva, Napoli silan u Firenci

Interovim brukanjima se ne nazire kraj! Posle prošlonedeljnog šokantnog poraza na Đuzepe Meaci od Novare, "neroazuri" su večeras napravili još veću katstrofu. Na njihovom terenu ih je pregazila Bolonja sa 3:0 u susretu 24 kola Serije A!?

Inter se nalazi u najcrnjoj seriji rezultata u poslednjih 50 godina. Na poslednjih šest mečeva doživeli su čak pet poraza i izvukli samo jedan remi. Od tih šest mečeva čak na pet nisu postigli ni gol, a primili su ih 10. Jedino kada su ostali neporaženi je bio remi sa Palermom (4:4). Večeras im je glave došao, neuništivi veteran Marko di Vajo. U roku od samo 60 sekundi sredinom prvog poluvremena je dva puta zatresao mrežu Intera i najavio senzacionalan rezultat. Kod prvog gola je majstorski prevario Nagatomo, a kod drugog lukavo iskoristio grešku Ranokije. Tačku na sudbinu "neroazura", a verovatno i trenera Klaudija Ranijerija ne njihovoj klupi je stavio Robert Akvafreska golom u 84. minutu za neverovatnih: Inter - Bolonja 0:3! Dejan Stanković nije bio u planovima Ranijerija za ovaj meč i verovatno ne žali zbog toga...

Identičnim rezultatom slavili su i gosti iz Napulja u Firenci. Napoli je, zahvaljujući dvostrukom strelcu Edinsonu Kavaniju, poveo sa 2:0 na "Artemio Frankiju", a u poslednjim trenucima meča i "Počo" Laveci upisao se u strelce za najubedljiviji gostujući trijumf Napolitanaca u sezoni (identičnim rezultatom su pobedili i Inter na "Meaci"). Nastasić je odigrao ceo meč za "Violu", dok je Ljajić sa klupe gledao fijasko svog tima.

Oba meča su odigrana u neuobičajenom terminu za Seriju A, u petak, zbog obaveza Intera i Napolija u Ligi šampiona naredne nedelje.