RANKO STOJIĆ: Znam ko ruši Zvezdu, objaviću imena za par dana!

Finansijer Rada ljut na kočenje transfera Milivojevića u Anderleht i kao najvećeg krivca za to vidi bivšeg fudbalera ''crveno - belih'' Nenada Jestrovića koji ima podršku jednog dela uprave

Ponovo bura u fudbalskom klubu Crvena zvezda! Kao da nemaju dovoljno finansijskh problema kao i igračkih ''crveno - beli se izgleda susreću sa otvaranjem 'pandorine'' kutije. Tako barem tvrdi finansijer Rada Ranko Stojić koji je istakao da tačno zna ko ''buši'' Zvezdu i da će sve razotkriti.

Stojiću je najviše zasmetalo mešanje nekadašnjeg fudbalera Zvezde Nenada Jestrovića u transfer Luke Milivojevića u Anderleht.

- Ceo posao već nekoliko dana kvari Jestrović koji Belgijancima tvrdi da može da smanji cenu transfera. Odavno je dogovorena cena za Milivojevića od tri miliona evra i odjednom se pojavio taj čovek i sve pokvario - rekao je Stojić za Sportski žurnal i dodao:

- Znam da Jestrović ne radi sve na svoju ruku. Ima podršku ljudi iz Zvezde gde očigledno vlada više struja. Odlično znam ko su oni i u narednim danima objaviću njihova imena - istakao je Stojić i rekao da je uveren u odlazak Milivojevića u Brisel.

(Telegraf.rs/ Sportski žurnal)