NAVIJAČI ROME: Ciganine Pjaniću, marš u Srbiju!

Nekoliko fanova rimskog kluba ponovo se okupilo da bi vređalo igrače "vučice", a na udaru je ponovo bio bosanskohrecegovački fudbaler, koga su "romanisti" slali u pogrešnu zemlju

Ne stišava se bes u navijačima Rome. Klub iz Rima je porazom u finalu nacionalnog kupa Italije, i to od gradskog rivala Lacija, izgubio plasman na evroscenu, a navijači to ne mogu da oproste fudbalerima.

Kada se ekipa okupljala pred početak priprema za novu sezonu, navijači su ih dočekali transpentima i uvredama, a igrači u kolima su morali da se provlače kolima između njih i da slušaju čime ih sve fanovi "časte".

"26.5.2013. - nećemo zaboraviti kako ste osramotili Romu", pisalo je na transparentu, u subotu je igrače Rome dočekalo "Otišli ste da odmor bez izvinjenja. Za vas je respekt nepoznat pojam. Bezvredni ste".

Na udaru je ponovo bio bosanskohercegovački fudbaler Miralem Pjanić, koji skupo plaća reči zbog izgleda nepromišljenog gesta da posle poraza od Lacija čestita svom sunarodniku Senadu Luliću na golu.

"Pjaniću, ciganine, marš u Srbiju", vikali su romanisti, koji ne stoje baš najbolje sa državama sa ovog prostora. Posebne poruke išle su na račun Balcaretija kog su navijači terali u Pariz zbog želje da igra u PSŽ, a Osvaldo je dobio "titulu" skandal majsotra i plaćenika.

Dugogodišnjem kapitenu Frančesku Totiju, romansiti su poručili da mora da kaže nešto svojim saigračima.

(Telegraf.rs)