TRANSFERI & TRAČEVI: Grbić u Humskoj, Arauho na Marakani, PSŽ želi Baneta Ivanovića! (VIDEO)

"Večiti rivali" uprkos nezavidnoj finansijskoj situaciji aktivni na fudbalskoj pijaci * Pariski "sveci" kapitena reprezentacije Srbije i uzdanicu Čelsija vide kao zamenu za odlazeće Van der Vila i Žalea * Ljajiću Viola nudi duži ugovor i veću platu

Prelazni rok i dalje je najaktuelnija tema u evropskom fudbalu, pa ni u Srbiji nije drugačije. Crvena zvezda, iako u besparici i dugovima, svakog dana ustalasa javnost makar nagoveštajem novog transfera, sada je aktuelan Peruanac Arauho.

Partizanu je veća briga da sačuva kostur šampionskog sastava, a saga sa Ivanom Ivanovim se nastavlja. Bugarski internacionalac bi put Švajcarske, konkretno Bazela, dok "crno-beli" nisu voljni da ga puste. Što se tiče ofanzivnog aspekta igre u konkurenciji je sada i Petar Grbić, koji je prošlu sezonu proveo na Karaburmi.

Ovo je Telegrafov izbor najinteresantnijih dešavanja tokom dana.

TRANSFERI

Petar Grbić

Zdravko Kuzmanović

Srpski fudbaler nije u planovima Valtera Macarija, trenera Intera, za narednu sezonu i moguće je da dođe do razmene sa gradskim rivalom Milanom, pišu italijanski mediji. U suprotnom pravcu pošao bi Antonio Noćerino. U ovakvim razmenama obično je mnogo bolje prolazio Milan, treba se samo setiti da su iz Intera doveli Andreu Pirla i Klarensa Sedorfa, igrače koji su godinama briljirali u dresu "rosonera" i dvaput osvajali Ligu šampiona. Ako do transfera dođe na Kuzmanoviću je da zablista u novoj sredini i održi tradiciju da Milan više profititra u razmenama sa velikim rivalom.

(Telegraf.rs)