RAŠOVIĆ: Ako Ivanov ode, imaćemo zamenu za Širak!

Trener Partizana namerava da bugarskog internacionalca stavi u startnu postavu protiv šampiona Jermenije. Ako se ispostavi da ipak odlazi, zameniće ga Vojislav Stanković

Trener Partizana Vuk Rašović održao je konferenciju za medije pred put ekipe u Jermeniju, na prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Širaka. "Crno-beli" putuju u utorak, a u sredu ih očekuje utakmica.

Novinare je najviše interesovala situacija sa bugarskim defanzivcem Ivanom Ivanovim, koji želi da ode u Bazel, ali Partizanu je potreban u borbi za evropsku elitu.

- Nije jednostavna situacija sa Ivanovim, ali ja na njega računam u Jermeniji, počeće utakmicu. Ako Ivan i ode, zameniće ga Vojislav Stanković, koji je dobro trenirao na pripremama. Mi u svakom slučaju tražimo novog defanzivca i naći ćemo ga - rekao je Rašović.

Što se tiče golmana, i tu se zna kako trenutno stoje stvari.

- Lukač će definitivno biti na golu protiv Širaka, Stojković nije ni prijavljen za prvo kolo. Posle ćemo videti, ima dozvolu da ode i dosta ponuda drugih klubova.

Trener Partizana zadovoljan je onim što je ekipa pokazala na pripremama i ima razloga da bude optimista pred meč u Jermeniji.

(B. Mekić)