Voditelj Anđus od trenera Zvezde tražio 12.000 evra?! (VIDEO)

- Slaviša Stojanović je predložen od mog kućnog prijatelja taksiste Miška, koji mi je dao njegov CV, s kojim sam otišao kod Aleksandra Vučića i predočio mu tu mogućnost - rekao kontroverzni voditelj u svojoj emisiji "Sport Plus

Kontroverzni voditelj i novinar Dejan Anđus priznao je da je od novog trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića na sastanku u hotelu "M" tražio menadžersku proviziju, pravdajući taj zahtev jer ga je predložio za novog trenera crveno-belih!

On je o tome govorio tokom emisije u kojoj je gost bio potpredsednik kluba Nebojša Čović, a priča se povela kada je uključio gledaoca, koji je pitao voditelja da li je tačno da je od trenera Stojanovića tražio 15.000 evra.

- Nije 15 nego 12, jer je to 10 posto od 120.000, ali bolje da ćutim. Ako hoćete da otvaram tu temu, od male mace pretvoriću se u tigra - preneo je "Mozzart Sport" Anđusove reči.

Čović koji je to slušao je komentarisao da voditelj večeras nije tako duhovit i da je možda danas uradio nešto loše, na šta je uznemireni Anđus rekao:

- Kada je tako, ići ću do samog kraja. Predsednik Dragan Džajić je za novog trenera Crvene zvezde predlagao svoje zlatiborske kombinacije, Kokeza je želeo Bekvalca... A Slaviša Stojanović je predložen od mog kućnog prijatelja taksiste Miška, s kojim sam se našao u jednom restoranau i koji mi je dao CV Slaviše Stojanovića.

(Telegraf.rs / Izvor: Mozzart Sport)