Partizan sprema kaznu za Ivanova!

Generalni sekretar crno-belih Darko Grubor rekao je da Bugarin nije prodat Bazelu i da je trebalo da igra protiv Širaka u Jermeniji

Saga oko transfera Ivana Ivanova dobija novu dimenziju. Nakon što je saopštio treneru Vuku Rašoviću i sportskom direktoru Albertu Nađu da ne može da igra protiv Širaka u Jermeniji, usledila je informacija da je Bazel prihvatio uslove crno-belih i da je Ivanov prodat za 1.6 miliona evra.

Ivanov je utakmicu u Gjurmiju posmatrao sa tribina, a posle jedva izvojevanog remija, Ivanov je rekao da neće imati problem ako ga klub kazni,

- Danima se osećam loše, ne mogu da spavam i jedem, nisam bio sposoban da igram. Ukoliko u Partizanu smatraju da treba da me kazne, onda u redu, nemam problem s tim - rekao je štoper srpskim novinarima u Jermeniji, a prenosi "Mozzart Sport".

- I do mene su doprle priče kako je Ivanov prodat, ali to nije istina. Pregovori se vode i videćemo da li će i kada biti završeni i na koji način. Do tada, Ivanov je naš igrač, a ovo što je uradio nije u redu. Videćemo kakva će biti kazna kad se vratimo u Beograd - rekao je Grubor.

(Telegraf.rs/Mozzart Sport)