TOLETU PRETI ROBIJA? Država pokreće istragu o poslovanju Fudbalskog saveza!

Radna grupa policije ispitaće kompletno poslovanje s obzirom da postoje osnovane sumnje da se novac ispumpavao na razne načine

Država, odnosno Radna grupa policije, namerava da istraži kompletno poslovanje Fudbalskog saveza Srbije i njegovog predsednika Tomislava Karadžića, piše Informer.

Istraga je pokrenuta zbog sumnje da su se iz Saveza pare ispumpavale na različite načine i da su na kraju koristile na privatnim računima.

- Biće pokrenuta istraga u cilju da se konačno rasvetli šta se dešavalo u FSS otkako je na mesto predsednika došao Tomislav Karadžić. Već godinama se sumnja da tamo nisu sve stvari čiste - kaže sagovornik Informera koji je dodao:

- Sumnja se da je deo prihoda za Kuću fudbala završio kod pojedinaca u Crnoj Gori. Jedna od stvari koje će se takođe ispitati jesu ugovori sa ''Delta sportom'' koja snadbeva sve nacionalne selekcije opremom. Problem je nastao zbog toga što Savez godišnje dobije milion evra, od toga 300.000 u kešu, a 700.000 navodno u opremi, što je sporno. Ako se ispostavi da je suma manja to znači da je neko uzimao razliku - kaže izvor ovog lista.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)