Stojanovićev menadžer: Slaviša ne duguje novac Anđusu

- Nakon što je Zenga odbio Zvezdu, predložio sam Anđela di Livija, Marka Delvekija, Tronda Solida i Slavišu Stojanovića. Moj fokus je i tada bio na Stojanoviću, jer je najozbiljniji i najstudiozniji od svih kandidata - rekao je Voja Dragović

Menadžer trenera Crvene zvezde Slaviše Stojanovića, Voja Dragović, potvrdio je da je voditelj Dejan Anđus odneo biografiju slovenačkog stručnjaka prvom potpredsedniku Vlade Aleksandru Vučiću i potpredsedniku kluba Slaviši Kokezi.

Novinar televizije "Kopernius" uzburkao je javnost početkom nedelje da je od Stojanovića na sastanku u hotelu “M” tražio menadžersku proviziju, pravdajući taj zahtev jer ga je predložio za novog trenera crveno-belih.

- Istina je da je Dejan Anđus nosio biografiju Slaviše Stojanovića Aleksandru Vučiću i Slaviši Kokezi. Međutim, klub Crvena zvezda nije odmah odreagovao posle toga. Kad je otišao Sa Pintu, ljudi iz Crvene zvezde pozvali su me i raspitivali se za Slavišu. Već su znali za njega jer im ga je predložio Anđus - rekao je Dragović za "Kurir."

- Predložio sam im da ga upoznaju, porazgovaraju i donesu odluku koja je ključna za sezonu posle razgovora s njim. Slaviša je razgovarao sa svim potpredsednicima, predsednikom, izneo im svoj stav i ideje. Na osnovu toga su odlučili da ga angažuju.

- Što se tiče traženja para, Anđus je došao u hotel "M" sa dva prijatelja koja su mu dala Slavišin CV i objašnjavao je Stojanoviću okolnosti pod kojima je doveden. Mogu da potvrdim da mu Anđus nije lično tražio novac, što je Slaviša i potvrdio na konferenciji - rekao je Dragović, dodajući da je budalaština pričati o tome ko je doveo trenera i čije su zasluge jer niko od toga nema ništa epohalno.

ZVEZDA HTELA ZENGU, ON ODBIO

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)