Bledi Partizan se provukao u treće kolo! (FOTO) (VIDEO)

Bez golova u Humskoj i novo neubedljivo izdanje šampiona Srbije protiv jermenskog Širaka. Naredni protivnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona je bugarski Ludogorec

Svašta je viđeno na stadionu u Humskoj, ali se na kraju, Partizan iščupao i u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona izdejstvovao novi remi protiv jermenskog Širaka za prolaz u treću rundu - 0:0. Ispostavilo se da je onaj gol Vladimira Volkova u finišu prve utakmice bio i odlučujući u ovom dvomeču.

Pred početak utakmice, spiker je navijačima predstavio dva pojačanja: Erika Đemba Đembu i Milana Obradovića. "Grobari" su gromoglasno pozdravili Ivana Ivanova.

Sreća nije bila na strani "crno-belih" dok su bili u napadu, pogotovo u 35. minutu, ali ih je itekako pogledala kad je jermenski klub imao odlične šanse. Partizan je od 55. minuta prešao u defanzivu, kada je ostao sa desetoricom na terenu posle isključenja Volkova. Partizanov naredni protivnik je bugarski Ludogorec, koji je slavio 3:0 protiv Slovana i nadoknadio 1:2 iz prvog meča.

Stadion: Partizana

Gledalaca: oko 20.000

Sudija: Joanis Anastasiu (Kipar)

Pomoćnici: Haralambos Haralambus i Joanis Lazaru

(Telegraf.rs)