TRANSFERI & TRAČEVI: Soldado u Totenhemu, Bosingva u Trabzonu, Sančez se seli u Napoli! (VIDEO)

"Pevci" za Soldada daju oko 30 miliona evra i to je najviše što su ikog platili, Napolitanci se nadaju da Sančeza dovedu za 20 miliona. Korejanac Park vraća se u PSV, odakle je svojevremeno prešao u Mančester junajted

Iako je prelazni rok u punom jeku, dani vikenda doneli su malo zatišje, bar kad su u pitanju potpisi. Medijska nagađanja ne jenjavaju, a i u Srbiji je prilično zanimljivo. Crvena zvezda i Partizan mogli bi da se upuste u još jednu bitku, napadač jermenskog Širaka Fofana zainteresovao je i crveno i crno-bele.

Ovo je izbor Telegrafa od po pet najzanimmljivijih dogovora i glasina tokom dana.

TRANSFERI

Roberto Soldado

Napadač Valensije prelazi u Totenhem pošto su se klubovi dogovorili, javljanju pojedini britanski i španski mediji. Tvrdi se da će "pevci" dati oko 30 miliona evra za 28-godišnjeg golgetera. To je najviše što je Totenhem ikada platio za nekog igrača, a španskom timu novac će dobro doći jer je u nezavidnoj finansijskoj situaciji.

Darko Bondžić

Dok Crvena zvezda i Partizan žele da angažuju napadača iz Obale Slonovače Ismalea Beka Fofanu, koji nastupa za Širak,  jedan srpski fudbaler otišao je put Jermenije. Darko Bondžić (19) iz Radničkog iz Nove Pazove potpisao je za Ararat, klub koji je po jednom bio prvak Sovjetskog saveza (1973) i Jermenije (1993).

Ibrahim Sisoko, Frank Tabanu

Sent Etjen se značajno pojačao, iz Volfsburga je doveden napadač iz Obale Slonovače Ibrahim Sisoko na jednogodišnju pozajmicu koja može da postane stalan angažman ako po završetku sezone uplate milion i po evra. Potpisao je i vezista Tuluza Frank Tabanu na četiri godine, a transfer je plaćen pet miliona evra. Sent Etjen takođe prgovara sa Englezom Karltonom Kolom koji bi mogao da dođe kao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Vest Hemom.

Žoze Bosingva

Dugogodišnji fudbaler Mančester junajteda vraća se u klub iz kojeg je prešao  na Old Traford, PSV Ajndhoven. Azijat u Kvins Park Rendžersu nije pokazao ono što se od njega očekivalo i londonski klub pušta ga na jednogodišnju pozajmicu u Holandiju. Ostalo je da se samo obave formalnosti, tvrde ostrvski mediji.

(Telegraf.rs)