NIKOLIĆ: Pobeda za pokojnog Batu Butorovića!

Trener Novosađana rekao da su njegovi fudbaleri protiv Burse odigrali drčno i odgovorno svih 90 minuta, a uspeh posvetio nedavno preminulom predsedniku kluba

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle trijumfa nad turskom Bursom da su njegovi izabranici igrali kvalitetno i odgovorno tokom celog susreta, a da pobedu posvećuju pokojnom predsedniku kluba Ratku Butoroviću.

Novosadski crveno-beli izborili su baraž za Ligu Evrope savladavši Bursu u gostima sa 3:0, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija.

- I u najavi utakmice rekao sam da nismo bez šansi u Turskoj, a to smo i dokazali velikom i ubedljivom pobedom. Igrali smo drčno i odgovorno tokom svih 90 minuta, uspevši da izdržimo pritisak domaćina na početku drugog poluvremena. Zahvalni smo navijačima koji su nas sjajno bodrili, a aplauze smo zaslužili i od navijača domaćina. Pobedu posvećujemo pokojnom predsedniku Ratku Butoroviću - izjavio je Nikolić telefonom za novosadski Dnevnik.

- Čitav tim odlično je odigrao utakmicu, mislim da ni Realu iz Madrida ne bi bilo lako u Bursi. Imali smo dosta prostora za igru, a srećan sam što sam golom zaključio ovaj susret - poručio je Kaluđerović novinaru Dnevnika.

Žreb parova baraža za Ligu Evrope biće održan u petak.

(Tanjug)