Srpski MMA gladijator: Samo čelične kosti i ugriz vampira mogu da me slome! (VIDEO) (FOTO)

Dušan Džakić samo za Telegraf o strahu pred ulazak u ring, ljubavi prema tigrovima, Spartancima kojima se divi, tetovažama, manekenkama koje se prodaju u Dubaiju, ali i meču sa Slovencem u pulskoj Areni

Hrabrost i spremnost koju MMA borci pokazuju u Oktagonu s pravom ukazuje na to da ih nazivamo „savremenim gladijatorima“! Kod većine ljudi koja gleda UFC mečeve, borbe na „život i smrt“ strah se javlja pri samoj pomisli kako bi to izgledalo kada bi se oni našli na borilištu.

Posle 21 meča u karijeri (14-7), za jednog od najiskusnijih srpskih MMA boraca i najboljeg u velter kategoriji (do 77 kilograma), Dušana Džakića ulazak u oktagon predstavlja rutinu.

- Strah postoji! Da njega nema to može da kaže samo lud čovek ili neko da laže! Pre ulaska na borilište razmišljam da li ću da dobije neki težak udarac, da li ću da se izblamiram pred publikom, da li će me sudije pokrasti? U poslednje tri godine uspešno sam se borio sa strahom, a rezultat toga je devet pobeda iz isto toliko mečeva – rekao je Džakić i dodao.

(P. Milinković)