SRPSKA AJKULA: Milan Grahovac osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u plivanju!

Srpski sportista doplivao do srebrne medalje na 50 metara na Svetskom prvenstvu za osobe niskog rasta koje je održano u Ist Lensingu u SAD

Milan Grahovac doneo je novu medalju za Srbiju, ovoga puta srebrnu! Grahovac je zauzeo drugo mesto u plivanju na 50 metara na Svetskim sportskim igrama za osobe niskog rasta u Ist Lensingu.

Inače, on je 2009. na prethodnim Svetskim sportskim igrama osvojio zlato u plivačkom nadmetanju na 50 metara, kao i bronzu na duplo kraćoj deonici.

- Ovo sam želeo četiri godine i dočekao. Hvala svima koji su mi pomogli na ovom izuzetno teškom putu. Hvala i onima koji su me odbili, jer su uspeli da me motivišu još više - rekao je Grahovac.

On je istakao da je imao velikih problema da skupi finansijska sredstva za odlazak na šampionat, a u toj borbi pomogao mu je i portal Telegraf.

- Hvala i onima koji su blatili moje ime dok sam skupljao pare za odlazak, kao i sad za vreme trajanja prvenstva na raznoraznim portalima, jer ste me i vi učinili snažnijim.

- Kada sam mislio da više ne mogu, nisam odustajao, nego sam cimnuo još jednom. Sa Srbijom u srcu. Pozdrav svima iz Ist Lensinga - rekao je Grahovac.

Takođe, on je nedavno svoju zlatnu medalju s Igara stavio na aukciju kako bi sakupio novac za operaciju male Tijane Ognjanović.

(Telegraf.rs)