MIHAJLOVIĆ: Biće mi žao ako Falkao ne igra protiv nas

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije izjavio je da želi da Kolumbija bude u najjačem mogućem sastavu. Branislav Ivanović poručio da za njega nema prijateljskih utakmica

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović i kapiten Branislav Ivanović saglasni su da je predstojeća prijateljska utakmica protiv Kolumbije od izuzetne važnosti za sticanje neophodnog iskustva protiv tako jake reprezentacije.

Mihajlović je rekao da ima informaciju da najbolji fudbaler protivničke ekipe Radamel Falkao neće igrati u sutrašnjem prijateljskom meču u Barseloni i naglasio da će mu biti izuzetno žao ako bude tako, jer uvek želi rival bude u najjačem sastavu.

- Čeka nas teška utakmica protiv izuzetno ozbiljne ekipe. Ne postoje prijateljske, nema lakših i težih utakmica, svaki je protivnik težak i mora da se pristupi na najbolji način. Rang lista ne treba da nas opterećuje. Potrebno je da se ponašamo na terenu onako kako želimo da igramo u budućnosti i napravimo uspeh za tim i zemlju - rekao je Mihajlović.

Prijateljska utakmica između Srbije i Kolumbije igra se u sredu od 20 sati na mini-stadionu u Barseloni, a glavni sudija biće Španac Havijer Estrada Fernandez.

(Telegraf.rs/Tanjug)