OBRADOVIĆ: Raduje povratak Tipsarevića u Dejvis kup tim Srbije!

Posle suspenzije Viktora Troickog selektor Dejvis kup tima Srbije, za polufinalni meč sa Kanadom uvrstiće nekog od mlađih tenisera

Dejvis kup reprezentaciju Srbije očekuje meč polufinala protiv Kanade sredinomm septembra u Kombank Areni. Selektor srpskog tima Bogdan Obradović priprema taktiku za taj meč u kome neće moći da računa na suspendovanog Viktora Troickog, ali ga raduje povratak u tim Janka Tipsarevića, prvi put ove godine.

- Loše je to što najverovatnije neću moći da računam na Troickog na meču protiv Kanade, ali je dobra stvar što Srbija ima i druga rešenja. U timu će sigurno biti Novak Đoković, vraća se i Janko Tipsarević, koji mi je potvrdio nastup, a tu je i Nenad Zimonjić - rekao je selektor Srbije za MONDO.

Kanada je na putu do polufinala Svetske grupe Dejvis kupa iznenadila Španiju u prvom kolu (3:2), a zatim savladala i Italiju sa 3:1.

Duel polufinala Dejvis kupa u Kombank areni između Srbije i Kanade na programu je od 13. do 15 septembra, a u drugom polufinalnu igraju Češka - Argentina u Pragu.

(Telegraf.rs/ Izvor: Mondo.rs)