Babović i Milovanović pojačavaju Voždovac! (VIDEO)

Bivši kapiteni Partizana i Crvene zvezde na pragu dolaska u novog Superligaša* - Pregovaramo sa njima i mogu vam reći da su velike šanse da njih dvojica zaigraju za Voždovac - otkrio je u razgovoru za Telegraf sportski direktor kluba Zoran Perić

Bivši kapiteni Partizana i Crvene zvezde, Stefan Babović i Dejan Milovanović pojačaće novog prvoligaša Voždovac, otkrio je Telegraf!

Posle brojnih špekulacija da bi nekadašnji vezista crno-belih mogao da nastavi karijeru u redovima najvećeg rivala iz Ljutice Bogdana, ili Vojvodini iz Novog sada, novinar Telegrafa pronašao ga je na treningu Voždovca.

U razgovoru za naš portal sportski direktor Voždovca Zoran Perić priznao je da su dva igrača u opciji za pojačanja novog Superligaša

- Uspeli ste da otkrijete neke stvari koje sam hteo da sakrijem - rekao je Perić i dodao:

- Pregovaramo sa Babovićem i Milovanovićem i mogu vam reći da su velike šanse da njih dvojica zaigraju za Voždovac. Milovanović danas prvi put trenira sa ekipom, dok je Babović sa nama već mesec dana.

- Stefan ovde trenira sa nama zbog mene. On je igrač koga bi svaki trener poželeo. Njemu se u ovom trenutku ne ide u inostranstvo iako ima ponude, što meni i ekipi odgovara jer bi bio veliko pojačanje za Voždovac.

(Petar Milinković)