TRANSFERI & TRAČEVI: Srbi pojačavaju Milan, Di Marija na korak od PSŽ-a! (VIDEO)

Stefan Simić potpisao za "rosonere", Gojko Kačar moguće pojačanja trofejnog italijanskog kluba. Uprava novog superligaša Voždovca među najaktivnijim 21. dana avgusta,sklopljen ugovor sa bivšim kapitenom Crvene zvezde Milovanovićem, a napadača Veljovića od potpisa dele papiri koji trebaju da stignu iz Kluža

Na svetskoj fudbalskoj pijaci mnogo se više tračarilo, nego što se konkretno radilo u danu koji je za nama. Dajemo vam pregled najinteresantniji transfera i tračeva u izboru Telegrafa.

TRANSFERI

Stefan Simić - Milan

Mladi Srbin Stefan Simić u narednih pet godina nosiće dres Milana!  Rođeni Prijedorčanin koji je zimus iz praške Slavije stigao u Đenovu odigraće prvu sezonu ligi mladih timova, Primaveri.

Simić se snalazi najbolje snalazi mestu štopera, može da igra i zadnjeg veznog, ali je minulo proleće proveo na poziciji desnog beka, što ga je i preporučilo italijanskom velikanu.

Dejan Milovanović - Voždovac

Bivši kapiten Crvene zvezde Dejan Milovanović potpisao je ugovor sa Voždovcem!Sportski direktor kluba Zoran Perić rekao je  saradnja sa veznim fudbalerom ostvarena je na godinu dana.

- Milovanović će nositi dres Voždovca u sezoni 2013/14. On je već kontaktirao svoj bivši klub Panionis kako bi papiri stigli što pre. Nadamo se da će već na meču sa Jagodinom 31. avgusta imati pravo nastupa.

Rade Veljović - Voždovac

Nekadašnji mladi reprezentativac reprezentativac Srbije Rade Veljović potpisaće ugovor sa novin Superligašem Voždovcem! Veljović je prethodne sezone nastupao za Kluž, a od potpisa ugovora ga dele samo "papiri" rumunskog kluba.

Andrija Živković - Partizan

Mladi fudbaler Andrija Živković potpisao je profesionalni ugovor sa Partizanom i očekuje se njegovo priključivanje prvom timu. U saopštenju crno-belih se ističe da je dogovor postignut na obostrano zadovoljstvo i da se očekuje priključivanje Andrije Živkovića prvom timu.

- Povodom pojavljivanja neistinitih informacija, spekulacija i dezinformacija u medijima, još jednom ističemo ne samo da one nisu tačne, već i da nisu imale nikakvu činjeničnu osnovu i da su pritom ugrožavale međusobni odnos dveju strana, a samim tim i pregovore – stoji dalje u saopštenju “crno-belih”.

(Telegraf.rs)