Remi Voše i Šerifa, Liga Evrope blizu! (VIDEO)

Na krcatom "Karađorđu" odigrano 1:1, strelci Isa u 36. i Škuletić u 54. minutu. Ekipa Marka Nikolića ima dobar rezultat pred revanš u Moldaviji

Vojvodina je odolela Šerifu! Srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope odigrao je nerešeno sa moldavskim 1:1 na prepunom "Karađorđu", i održao realnu šansu da se nađe u grupnoj fazi drugog najjačeg evropskog takmičenja!

Nakon isuviše opreznog starta, ekipa Marka Nikolića uspela je da prikaže svoju pravu igru u drugom poluvremenu kojom je došla na korak od istorijskog uspeha. Istina, Šerif je u 42. minutu ostao sa desetoricom na terenu, ali su Novosađani to znali da iskoriste.

Strelci su bili Isa u 36, i Škuletić u 54. minutu.

Utakmicu je obeležilo i pregršt žutih kartona, uglavnom dosuđenih gostujućim fudbalerima, koji su simuliranjem i zadržavanjem lopte naterali sudiju Roberta Šergenhofera da se hvata za kartone. Austrijanac je pokazao čak sedam žutih i jedan crveni karton samo igračima Šerifa (a svega tri žuta Novosađanima).

ŠERIF: Tomić, Balima, Samardžić, Metua, Paje, Mojal (od 80. minuta Paščenko), Rikardinjo, Enrike, Fernando, Kadu (od 84. minuta Vilijam Selestino), Isa (od 76. minuta Hulian).

(Telegraf.rs)