Pečnik spasio bledu Zvezdu u Kruševcu!

Fudbaleri crveno-belih pobedili kao gosti domaći Napredak sa 1:0, golom Slovenca u 20. minutu *Meč je zbog protesta kasnio šest minuta, a onda su ga u drugom poluvremenu prekunili navijači Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde  pobedili su domači Napredak, sa 1:0 na gostovanju u Kruševcu u 3. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli posle kiksa u Ivanjici, imali su veliki motiv da ostvare prvi trijumf na gostovanju. Strelac pobedonosnog pogotka bio je Nejc Pečnik u 20. minutu.

I ovaj meč, kao i ostalih pet u subotnjem programu, počeo sa šest minuta zakašnjenja kao protest za smenu predsednika FSS Tomislava Karadžića, a sudija Jovanetić na početku susreta podelio je žute kartone kapitenima jedne i druge ekipe.

Iako su bili inferiorni u prvih 20 minuta i uglavnom su se branili, crveno-beli su iskoristili prvu ozbiljniju šansu i postigli pobedonosni gol.

-U prvih pola sata Napredak je možda bio i konkretniji tim, imao je više prilika, ali smo mi upravo iz tog dela meča izašli sa vođstvom od 1:0. U nastavku smo bili sve bolji i bolji, kontrolisali smo meč i mogli da postignemo još neki pogodak do kraja - rekao je posle meča strelac pobedonosnog gola Pečnik i dodao:

- Ova pobeda nam takođe mnogo znači na planu samopouzdanja, i sigurno da i sledeće nedelje idemo u Kragujevac da osvojimo tri boda - zaključio je Pečnik.

(Telegraf.rs)