TERZIĆ: Nadamo se da ovo nije poslednja medalja u 2013!

- Pobeda nad Italijom je uvek važna i slatka, a posebno kad donosi medalju na važnom takmičenju kao što je Gran pri - rekao je selektor srpskih odbojkašica po osvajanju bronzanog odličja

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je osvajanjem bronzane medalje na Gran priju u Japanu napravljen veliki uspeh i izrazio nadu da će njegove izabranice podjednako dobre biti i na predstojećem prvenstvu Evrope u Švajcarskoj i Nemačkoj.

Srpske odbojkašice su u poslednjem kolu završnog turnira Gran prija pobedile Italiju sa 3:2 (22:25, 25:23, 20:25, 25:16, 15:11), posle sat i 46 minuta igre.

- Pobeda nad Italijom je uvek važna i slatka, a posebno kad donosi medalju na važnom takmičenju kao što je Gran pri. Čestitam devojkama, stručnom štabu i savezu, ovo je veliki uspeh za srpsku odbojku i nadam se da neće biti poslednja medalja za nas ove godine - rekao je Terzić.

Srbija je dekocentrisano ušla u meč, što je protivnik iskorstio i poveo sa 1:0 i 2:1, ali Terzićeve izabranice su uspele da izjednače i posle dosta muke ostvare minimalnu pobedu.

(Telegraf.rs/Tanjug)