NINKOVIĆ PORUČUJE SA TARE: Tanki smo sa kondicijom (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde punom parom treniraju na Tari tokom reprezentativne pauze

Prija im vazduh Tare! Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su dvonedeljnu reprezentativnu pauzu kako bi se dodatno pripremili za nastavak takmičenja u Jelen Superligi tako što su ''pobegli'' iz Beograda na Taru.

''Crveno-beli'' tokom boravka na Tari treniraju u dva termina - ujutru od 9.30 i po podne od 17.30, a prema rečima Miloša Ninkovića, ovaj put će i te kako prijati igračima.

- Mislim da je odlično što smo otišli iz Beograda. Na Tari zaista imamo sjajne uslove. Mislim pre svega na teren koji je u odličnom stanju, a i hotel "Omorika" je zaista idealan za pripremu sportista. Ovo nam je trebalo i kako bismo se što bolje uigrali i upoznali, a i kako bismo podigli nivo fizičke spreme, jer jasno je da u tom delu imamo problema - rekao je Ninković, i dodao:

- Propustio sam zimske pripreme zbog prelaska u Evian, letos sam kasno stigao na "Marakanu" i zaista mi znači da makar nekoliko dana radim žestoko. To ću i učiniti, potrebno mi je. Motiv mi je zaista ogroman, kao i ostatku tima, znamo naš cilj ove sezone i moramo za njega da "poginemo".

Iskusni vezista nije mogao a da se ne osvrne na kvalifikacioni meč između Srbije i Hrvatske.

- Očekujem pobedu. Biće mnogo teško, ali ja sam optimista i mislim da ćemo pokazati kvalitet. Svi ćemo biti uz reprezentaciju, bodrićemo ih kao što bodrimo košarkaše na Evropskom prvenstvu - rekao je Ninković.

(Telegraf.rs/fkcrvenazvezda)