PARTIZANOV KINSI: Voleo bih da upoznam svakog grobara!

Po dolasku u Beograd Amerikanac istakao prijatnog trenera, bombardovane zgrade i objasnio zašto nosi broj 21

Partizan je jači za Terensa Kinsija, a novi Amerikanac koji će u narednih godinu dana nositi crno-beli dres, otvoreno je za sajt kluba govorio o navijačima, dolasku u Beograd, narednoj sezoni...

- Prilikom sletanja video sam da je Beograd veliki grad, a sinoć sam imao i priliku da se vozim ulicama, zaista je veoma lep. Pokazali su mi centar, video sam i zgrade koje su, nažalost, bombardovane.

- Dolazim iz Amerike, ali ne znam detalje o tome. Grad je mnogo lep. Trener deluje zaista prijatno, i za sada svi ljudi u klubu koje sam upoznao su veoma srdačni - počeo je svoju priču novi igrač kluba iz Humske.

Objasnio je zašto je odabrao baš broj 21 na dresu. Velike emocije su zaslužne za ovaj odabir.

- To je bio broj mog dresa u srednjoj školi i mnogo uspomena me vezuje za njega. Moj deda je proveo mnogo vremena sa mnom na terenu, učio me košarci kako na igralištu, tako i na terenu kasnije. Pre dve godine on je doživeo moždani udar i od tada nije u prilici da mi kaže šta misli o mojoj igri. Želim #21 ponovo, jer njega nikada neću zaboraviti i broj je posvećen njemu.

- Ne želim da postavljam limite, u smislu hajde da osvojimo Evroligu i šampionat, samo želim da idemo utakmicu po utakmicu. Da pobedimo koliko je moguće više mečeva i to je ono što nas vodi, da napredujemo do naredne runde, pa one sledeće.

- Znam da izvlače najbolje iz igrača i samo neka nastave da pružaju svoju podršku kako su to radili svih ovih godina i voleo bih kada bih bio u prilici da upoznam svakog od njih - zaključio je Terens Kinsi.

(Telegraf/kkpartizan.rs)