PARTIZAN: Pantić je za prvi tim! PORODICA: Nije!

Roditelji mladog igrača odbili su da njihov sin potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom uz obrazloženje da još nije zreo za seniorsku konkurenciju - rekao je sportski direktor Albert Nađ

Fudbalski klub Partizan posle potpisivanja prvog profesionalnog ugovora sa Andrijom Živkovićem, koji je za samo mesec dana postao novi miljenik "grobara", namerava da priključi prvom timu i Danila Pantića. Ipak, dogovor kluba i zastupnika mladog Pantića još nije postignut, a sportski direktor kluba Albert Nađ se nada da će se cela stvar uskoro završiti.

- S igračem Danilom Pantićem i njegovim roditeljima obavili smo razgovor i tom prilikom ponuđen mu je profesionalni ugovor. Međutim, naša ponuda je odbijena, s obrazloženjem da igrač još nije sazreo za prvi tim našeg kluba - rekao je Nađ za klupski sajt, i dodao:

- Zajedničko mišljenje sportskog direktora, direktora omladinske škole i trenera prvog tima je da je Pantić spreman da konkuriše za najboljih jedanaest i, naravno, za zaključenje profesionalnog ugovora. Naglašavam da nikakvih ucenjivanja i pritisaka nije bilo ni sa jedne strane, niti bismo takav metod dopustili.

(Telegraf.rs/ Izvor: fkpartizan.rs)