FIRMAŠI: Evo zašto je Kežman prevarant!

Navijači Vojvodine su se oglasili saopštenjem u kom taksativno nabrajaju šta sve zameraju savetniku predsednika kluba

Navijačka grupa fudbalskog kluba Vojvodina "Firma" oglasila se saopštenjem kako bi objasnila suprotstavljanje savetniku predsednika novosadskog kluba Mateji Kežmanu na utakmici sa Novim Pazarom.

Navijači su istakli transparent s porukom: "Kežmane dosta si grobario našu Vojvodinu", a saopštenje prenosimo u celosti.

Za sve koji se pitaju zašto je skandirano protiv Kežmana i šta mu se zamera evo ukratko odgovora za šire narodne mase, jer znamo da je svaki naš član upoznat sa trenutnom situacijom u klubu.

- "Poklanjanje" najboljeg igrača (Abubakar) Beverenu pred dve najvažnije utakmice u novijoj istoriji kluba i muljanje oko transfera. Za njega je stigla ponuda od 300.000 evra i 30% od sledećeg transfera od tog istog Beverena da bi na kraju Abu otišao za 100.000. Po našim saznanjima sledi tužba klubu od strane Marka Miškovića za 300.000 evra jer je Abu bio njegov igrač 50%, a nije tražena njegova dozvola za realizaciju transfera što stoji u aneksu ugovora, da se obe strane moraju složiti oko dalje prodaje igrača.

(Telegraf.rs)