Bazel slavio u Londonu, het-trik Mesija za pobedu Barse (VIDEO)

Neverovatan preokret viđen je na ''Stamford Bridžu'' dok Argentinac prati ronalda u stopu. očekivane pobede Šalkea, Porta i Arsenala

Kako je krenulo, odlično se završilo! Za razliku od prethodne noći Lige šampiona kada su se mreže tresle već od samog početka, u grupama E, F, G i H prava goleda je počela tek u drugom poluvremenu.

Iznenađenje večeri svakako je priredio Bazel koji je trijumfovao protiv Čelsija u Londonu (2:1), dok je najdramatičnije bilo u Napulju gde je Napoli uspeo da savlada prošlogodišnjeg finalistu Borusiju iz Dortmunda identičnim rezultatom.

GRUPA E

Kakav šok u Londonu! Imao je Čelsi vođstvo na poluvremenu, ali i igru protiv Bazela koji je u poslednjih 20-ak minuta uspeo da preokrene rezultat i neočekivano slavi na ''Stamford Bridžu'' - 2:1. ovom pobedom Bazel se na pravi način revanširao Čelsiju na prošlogodišnje izbacivanje iz polufinala Lige Evrope.

Tvorci preokreta bili su Salah (71) i Štreler (82) dok je vodeći gol za Čelsi postigao Oskar pred sam kraj prvog poluvremena. Neposredno pred veliki preokret isti igrač je imao fenomenalnu priliku da zapečati sudbinu Švajcaraca, ali je pogodio prečku.

Šalke je boljom igrom u drugom poluvremenu ubedljivo savladao Steauu sa 3:0 uz debitantski gol u LŠ Kevina Prinsa Boatenga.

Čelsi - Bazel 1:2

(Oskar 45 - Salah 71, Štreler 82)

Šalke - Steaua 3:0

(Učida 67, Boateng 78, Draksler 85)

Barselona - Ajaks 4:0

(Mesi 22, 55, 75, Pike 69)

Milan - Seltik 2:0

(Zapata 82, Muntari 85)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!