Najlepši golovi drugog dana LŠ! Dominiraju slobodnjaci (VIDEO)

Neverovatnim golovima postignutim u utorak pridružili su se i ''lepotani'' Mesija, Insinje, Hulka i Volkota

Ponovo je bilo jako zanimljivo na svim terenima u Ligi šampiona, i ponovo nema stadiona širom Evrope gde se mreže nisu tresle. Ovoga puta došlo je do slučajnog nadmetanja u izvođenju slobodnih udaraca, a da Mesi nije usamljeni majstor uverite se sami.

Seriju prelepih pogodaka iz slobodnjaka započeo je ko drugi do omaleni majstor Lionel Mesi i postigao prvi pogodak na svim terenima ove večeri, te kasnije i het - trik, Pike je dodao još jedan gol za Barsu koja je zgazila Ajaks sa 4:0.

Zenit je gostovao u Madridu ekipi Atletika i izgubio sa ubedljivih 3:1, iako je Hulk fenomenalnim ogotkom izjednačio rezultat na početku drugog poluvremena.

Ono što se svakako smatra najkoplikovanijim udarcem u fudbalu jeste volej, igrači često ispadaju smešni kada promaše loptu, a pogledajte kako to radi Teo Volkot. Njegov Arsenal slavio je na teškom gostovanju u Marselju 2:1.

Naravno da Milanu nikako nije bilo lako na "San Siru" protiv čvrstih momaka iz ekipe Seltika, a bilo koje pitanje pobednika zapečatio je Muntari u 87. minutu i postavio konačnih 2:0.

Definitivno najlepši pogodak iz slobodnjaka prvog kola delo je Insinje iz Napolija koji je za asistenta imao prečku, što je pogodak učinilo puno lepšim. Na kraju, Napoli - Dortmund 2:1.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)